Поправке пешачке стазе у Боже Кузмановића и коловоза на државном путу Раковац – Змајевац

posted in: вести | 0

Лева страна пешачке стазе у улици Боже Кузмановића, од Ритске до Паје Радосављевића, пресвлачи се новим асфалтом. Поред тога, поправља се коловоз на државном путу Раковац – Змајевац, као и на раскрсници Булевара патријарха Павла и Булевара цара Лазара. А почели су радови и на поправци туцаничког коловоза на путу према Навиповим виноградима.

Раковац – Змајевац

У Улици краља Петра Првог у Буковцу и даље трају поправке туцаничког коловоза као и припреме за асфалтирање улице Милутина Бојића и дела улице Саве Ковачевића у Новом Саду. У Кисачу се за асфалтирање припрема Железничка улица, а у Светосавкој и Михала Карделиса уређује се аутобуско стајалиште за пешаке. У Липарској, Рузмаринској и на споју Јоргованске и Јасминове у Боцкама настављено је уређење банкина и поправка ригола и ивичњака. На углу Стражиловске и Максима Горког настављени су радови на уређењу саобраћајне површине и пешачке стазе.

У Далматинској, Грчкошколској и раскрсницама Војводе Бојовића и Јована Суботића и Темеринске и Бранка Радичевића изведени су радови на одржавању и обележавању саобраћајне сигнализације.