Кестенова, пета улица у Боцкама у којој се изводе путарски радови, у току поправка саобраћајне површине у кругу Клиничког центра

posted in: вести | 0

Списку великог броја улица које се асфалтирају и поправљају овог лета додата је и Кестенова улица у Боцкама. То је пета улица у Боцкама у којој се изводе путарски радови. Крајем јуна и почетком јула  поправљене су Орахова, Рузмаринска, Липарска и спој Јасминове и Јоргованске, где се тренутно уређују банкине и поправљају риголе и ивичњаци.

Екипе „Пута“ раде и у кругу Клиничког центра Војводине где поправљају саобраћајну површину струганим асфалтом. Биће поправљенa стаза у Стражиловској улици у блоку, где се већ три дана одвијају припремни радови, а настављене су припреме за асфалтирање и асфалтирање продужетка Змај Јовине улице на Везирцу, Железничке улице у Кисачу и Јаношикове улице на Телепу.

Настављени су радови у Улици краља Петра Првог у Буковцу, поправка аутобуског стајалишта у Филипа Вишњића и на углу Михала Карделиса и Светосавке у Ксачу, поправка пешачке стазе у улици Боже Кузмановића и израда успоривача брзине у улици Димитрија Кириловића.

Уз то, у Димитрија Кириловића  Футошкој, Хајдук Вељковој изведни су радови на одржавању и обележавању саобраћајне сигнализације.

Боцке – Везирац