Поправљају се улице Ђорђа Микеша на Телепу и Добре Јовановића у Ветернику

posted in: вести | 0

ЈКП „Пут“ започео је припремне радове за поправку коловоза у улицама Ђорђа Микеша на Телепу и Добре Јовановића у Ветернику. У Боцкама су настављени припремни радови за асфалтирање Кестенове улице. Поред тога, у току је асфалтирање пешачке стазе на левој страни улице Боже Кузмановића и у Максима Горког и Стражиловској, као и поправка пешачке стазе у улици Станоја Станојевића. У оквиру припремних радова за асфалтирање, у Железничкој улици у Кисачу се уређују банкине, као и у Липарској улици у Боцкама која је већ асфалтирана, док се на споју Јоргованске и Јасминове поправљају риголе и ивичњаци.

У Рузмариновој улици у Ветернику постављени су асфалтни успоривачи брзине, а у улици Париске комуне  извршена је демаркација хоризонталних ознака. У Темеринској улици постављена је привремена сигнализација и започети су радови на поправци коловозне конструкције.

Крајем прошле недеље завршени су радови на поправци Јаношикове улице на Телепу, поправка туцаничког коловоза у улици краља Петра Првог у Буковцу, поправка аутобуског стајалишта на углу Михала Карделиса и Светосавке у Кисачу.