Почело уређење последње деонице улице Фејеш Кларе, од улице Ћирила и Методија до Булевара патријарха Павла

posted in: вести | 0

ЈКП „Пут“ почело је припремне радове за асфалтирање треће деонице улице Фејеш Кларе на Телепу, од Ћирила и Методија до Булевара патријарха Павла, чиме ће бити завршено асфалтирање комплетне улице. Прошле недеље су завршени радови на асфалтирању деонице од Которске до Ћирила и Методија, а у првој недељи августа асфалтирана је деоница од Рудничке до Которске улице. Припремни радови за пресвлачење новим асфалтом изводе се и у Новосадској, Војвођанској, Рибарској и улици Бошка Бухе у Футогу. У Футогу се ради на још три локације. У улицама Светозара Милетића, Вука Караџића и Раде Кондића јуче су уређене банкине чиме су радови у тим улицама завршени.

Поред тога, у Сремској Каменици се настављени су радови на асфалтирању и уређењу аутобуске окретнице, као и поправка саобраћајне површине. Настављени су радови на поправкама коловоза на државном путу Руменка – Кисач, а почеле су и поправке коловоза на делу Булевара Европе од Корнелија Станковића до Руменачког пута. На Булевару Јована Дучића и Булевару кнеза Милоша као и у Филипа Вишњића раскопане површине доведене су у технички исправно стање.

Нови Сад, Булевар Европе

На Булевару Европе, у зонама школа у Футогу и Руменки као и на раскрсници Београдског кеја са Тргом незнаног јунака изведени су радови на одржавању и обележавању саобраћајне сигнализације.