Радови на 20 локација, поправка коловоза, уређење пешачких стаза, обележавање и одржавање сигнализације

posted in: вести | 0

ЈКП „Пут“ изводи радове на великом броју локација у граду и приградским насељима. Поправља се коловоз улици Бајчи Жилинског у Новом Саду и у улици Царице Милице у Футогу, док се у улицама Стевана Синђелића и Марка Миљанова поправљају саобраћајне површине.

Футог, Царице Милице

Такође, у улици Соње Маринковић у Сремској Каменици настављени су радови на уређењу аутобуских стајалишта за пешаке, а уједно ће бити поправљена и пешачка стаза. Након завршетка радова на асфалтирању бициклистичке стазе на Руменачком путу, од улице Облачића Рада до Авијатичарске, уређују се банкине. У улицама Лепе Кате, Доње провалије и Ружин венац у Боцкама настављени су припремни радови за асфалтирање. У Фрушкогорској улици и Путу за старо село у Лединцима поправљен је коловоз, а у Дунавској и Змај Јовиној у Новом Саду извршена је поправка саобраћајних површина.

Нови Сад, Бајчи Жилинског

У Партизанској, Пролетерској, Путу шајкашког одреда, Путу новосадског партизанског одреда и Руменачкој у Новом Саду, као и у Улици царице Милице и на раскрсници Индустријске и Раде Кондића у Футогу, затим у Шангају и на Југовићеву, изведени су радови на обележавању и одржавњу саобраћајне сигнализације.

поправка саобраћајне површине

Претходних дана поправљен је коловоз у улици Горана Малетића у Ветернику, у улицама Божидара Аџије и Бранка Миљковића у Петроварадину и у улици Стевана Синђелића у Новом Саду. У Футошкој код улице Браће Рибникар израђена је прелазна рампа.